<h2>Καλώς ήρθατε!</h2> <h2>Καλώς ήρθατε!</h2>
Previous Next
Όροι
Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση της εταιρείας Cosmos Call η οποία βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.cosmoscall.4tyshop.gr/ και http://www.cosmoscall.eu/. Χρησιμοποιώντας το e-shop ή τι σελίδα οι χρήστες παραχωρούν την συγκατάθεσή τους στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση της.
 
Περιεχόμενο Ιστοχώρου cosmoscall.4tyshop.gr και cosmoscall.eu – Απαγόρευση Αναδημοσίευσης Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μέρους ή όλης της σελίδας χωρίς τη γραπτή άδεια της cosmos call. Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, όλων των εγγράφων, των αρχείων, των κειμένων, των εικόνων, των φωτογραφιών, των γραφικών, των εξαρτημάτων και του κώδικα που περιέχεται σε αυτό καθώς και την γενική εικόνα του e-shop και της ιστοσελίδας, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της cosmos call και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, κοινοτικού ή/και διεθνούς δικαίου.

Όροι Χρήσης

Η Cosmos Call διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, οποτεδήποτε κρίνει αναγκαίο αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε αλλαγή μέσω από τις ιστοσελίδες της.
 
Κανονισμός Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr
Ο πελάτης/χρήστης και/ή μελλοντικός ιδιοκτήτης των ονομάτων χώρου πρέπει να αναγνώσει, να κατανοήσει και να συμφωνήσει με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρησης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr και όλες τις τροποποιήσεις αυτού. Ιδιαίτερα θα πρέπει να αναγνώσει το άρθρο 8 του κανονισμού που αναφέρεται στους λόγους απόρριψης μίας αίτησης καταχώρισης ονόματος χώρου. Στην σελίδα της ΕΕΤΤ http://www.eett.gr υπάρχουν όλα τα κανονιστικά κείμενα και τυχόν τροποποιήσεις αυτών. Ο πελάτης με την αποδοχή των όρων χρήσης δηλώνει υπεύθυνα ότι οι πληροφορίες/στοιχεία που υποβάλλει στην αίτηση καταχώρησης ονόματος οποιασδήποτε κατάληξης όπως και κάθε άλλη πληροφορία που τη συνοδεύει είναι ακριβείς και αληθείς.
 
Περιορισμός ευθύνης
Η Cosmos Call δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων / υπηρεσιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας
Ευθύνη Χρήστη
Οι χρήστες αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τις παροχές της Cosmos Call για:
1. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις
2. Πρόκληση βλαβών σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο
3. Περιεχόμενα για ενήλικες – πορνό, τζόγος και οτιδήποτε άλλο αντιτίθεται στον Ελληνικό νόμο.
4. Αποστολή – μαζική αποστολή με e-mail με σκοπό διαφημιστικούς λόγους χωρίς τη συγκατάθεση του παραλήπτη.
5. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
6. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων
7. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
8. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων
9. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
10. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες
11. Διακίνηση πειρατικού λογισμικού, torrents, MP3 και ταινιών
12. Σύνδεση ή απόπειρα σύνδεσης σε βάση(εις) δεδομένων εξωτερικά, βάσεις δηλαδή που δεν ανήκουν/υπάγονται εντός του ιδίου λογαριασμού φιλοξενίας.
13. Forum με links προς περιεχόμενο για το οποίο δεν έχετε δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις.
Σε αποδεδειγμένη παραβίαση όλων των παραπάνω λόγων της παραγράφου, ο λογαριασμός από το οποίο προκλήθηκε η παραβίαση, τίθεται άμεσα σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας (suspended) μέχρι να διερευνηθεί το συμβάν, και καλείται ο πελάτης να δώσει εξηγήσεις. Σε περίπτωση που δεν δοθούν ικανοποιητικές εξηγήσεις εντός 24 ωρών ο λογαριασμός φιλοξενίας διαγράφεται χωρίς άλλη προειδοποίηση.
 
Χρήση πόρων
Ο πελάτης συμφωνεί ότι προτίθεται να κάνει λογική χρήση των πόρων του server που φιλοξενείται, ότι δεν προορίζονται όλοι οι πόροι του server για δική του χρήση και αναγνωρίζει ότι μοιράζεται τους πόρους του server με άλλους χρήστες.
Ως όριο στη χρήση της υπολογιστικής ισχύος (CPU) του server τίθεται το 10% / CPU του server στα πακέτα shared hosting, ή επισκεψιμότητα που δεν ξεπερνά τις 1.000 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα. Σε περίπτωση που οι διεργασίες που εκτελούνται στο λογαριασμό φιλοξενίας του πελάτη ξεπερνούν την κατανάλωση του 10% των πόρων, ο πελάτης ενημερώνεται σχετικά ώστε να τερματίσει τις συγκεκριμένες διεργασίες. Σε περίπτωση που οι συγκεκριμένες διεργασίες προκαλούν ή ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομαλή λειτουργία του server και είναι εις βάρος των υπολοίπων πελατών, η Cosmos Call διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει τις διεργασίες χωρίς να προηγηθεί σχετική ενημέρωση του πελάτη ή και ακόμα να απενεργοποιήσει το λογαριασμό φιλοξενίας αν αυτό κριθεί αναγκαίο. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται πρόταση στον πελάτη για μετάβαση σε «High Resources» πακέτο φιλοξενίας, VPS ή και Dedicated Server.
Οι διαθέσιμοι πόροι του server προορίζονται αποκλειστικά για χρήση εντός των λογαριασμών φιλοξενίας των πελατών της Cosmos Call. Απαγορεύεται η διάθεση πόρων κατά οποιονδήποτε τρόπο σε sites τρίτων με οποιαδήποτε μορφή, περιλαμβανομένων αλλά μη περιοριζόμενων σε άντληση γραφικών ή κειμένων από sites τρίτων υλικού που βρίσκετε σε server της Cosmos Call, εκτέλεση προγραμμάτων banner exchange κτλ.
Απαγορεύεται ρητά η χρήση irc bot και chatrooms, λόγω του υπερβολικού φόρτου που προκαλούν οι παραπάνω εφαρμογές στους servers.
 
Όρος Απεριόριστο Bandwidth (Κίνηση δεδομένων) σε Shared Hosting πακέτα
Με τον όρο Απεριόριστο Bandwidth που παρέχεται σε επιλεγμένα εμπορικά πακέτα Hosting, εννοείται η παροχή τόσων πόρων όσων απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία μιας υγιούς ιστοσελίδας, η οποία παροχή δεν παραβιάζει την ορθή λειτουργία των υπολοίπων sites που φιλοξενούνται στον ίδιο server. Η Απεριόριστη παροχή Bandwidth συνάδει με την πολιτική Ορθής Χρήσης, όπου ο πελάτης κατανοεί και αποδέχεται ότι η ιστοσελίδα του καταναλώνει χωρίς περιορισμό το bandwidth που του παρέχει ο server, αντίστοιχο με αυτό της ισοκατανομής της επεξεργαστικής ισχύος του server (CPU) σε όλα τα sites του ιδίου shared hosting server. Όλα τα Shared Hosting Accounts υπόκεινται γενικώς στους όρους χρήσης του Shared Hosting (παράγραφοι Ευθύνη Χρήστη και Χρήση πόρων) και ειδικώς στους αναφερόμενους σε αυτήν την παράγραφο διευκρινιστικής σημασίας.
 
Δεν επιτρέπεται η φιλοξενία σε πακέτο με Aπεριόριστο Bandwidth σε ιστοσελίδες με υψηλές απαιτήσεις σε CPU, με επισκεψιμότητα που ξεπερνά τις 1.000 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα, με ανάγκες για Online Streaming με τη χρήση των πόρων του server, με Online gaming, ή για την εξυπηρέτηση σκοπών όπως μετάδοση – μεταφορά – αποθήκευση δεδομένων που ουδεμία σχέση έχουν με τον ιστότοπο και με την ομαλή λειτουργία αυτού καθώς και για τη διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας. Σε περιπτώσεις παραβίασης της Ορθής Χρήσης του Hosting Account η Cosmos Call διατηρεί το δικαίωμα άμεσης απενεργοποίησης, κατάργησης ή και επιβολή περαιτέρω χρέωσης του λογαριασμού, με απώτερο στόχο τη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του server ή την αποζημίωση (όπου αυτό επιβάλλεται) της ιδίας της εταιρείας ή των φιλοξενούμενων sites λόγω ζημίας που μπορεί να προκλήθηκε. Επαναφορά του Account μπορεί να ολοκληρωθεί εάν και εφόσον ο πελάτης επιβεβαιώσει εγγράφως την επίλυση του προβλήματος που οδήγησε στην παραβίαση των όρων χρήσης ή την παραδοχή του άμεσης συμμόρφωσης με τους όρους χρήσης του Shared Hosting. Η Cosmos Call δεν φέρει καμία ευθύνη επιστροφής ή αντιλογισμού ποσού το οποίο καταβλήθηκε για τη φιλοξενία σε Shared Hosting πακέτο που απενεργοποιήθηκε ή τερματίστηκε λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης.
 
Απαγορεύεται ρητώς η μεταπώληση οποιουδήποτε Shared Hosting πακέτου και σε τέτοιες περιπτώσεις κερδοσκοπίας εις βάρος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, η Cosmos Call διατηρεί το δικαίωμα τερματισμού του λογαριασμού χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση και χωρίς την ευθύνη επαναφοράς ή παράδοσης αντιγράφων ασφαλείας. Στις διετείς συνδρομές πακέτων φιλοξενίας που παρέχουν δωρεάν την κατοχύρωση domain name, η κατοχύρωση αφορά σε όλες τις καταλήξεις πλην .tv.
 
Αντίγραφα Ασφαλείας
H Cosmos Call διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας των φιλοξενούμενων στο shared hosting web sites. Τα αντίγραφα διατηρούνται για όσο ο λογαριασμός φιλοξενίας παραμένει ενεργός, και εφόσον το μέγεθος του λογαριασμού φιλοξενίας δεν ξεπερνά τα 3.000mb
 
Επιθέσεις DDOS
Η Cosmos Call παρέχει ύψιστη ασφάλεια σε όλους τους managed servers με εξειδικευμένη παραμετροποίηση που μπορεί να σταματήσει το μεγαλύτερο δυνατόν ποσοστό εισβολών, αλλά αυτή η προστασία είναι για την αποφυγή εισβολής προς τον server από μη εξουσιοδημένο παράγοντα (hacking) και δεν έχει να κάνει με επιθέσεις DDOS. Η Cosmos Call δεν παρέχει προστασία ή λύση σε οργανωμένες επιθέσεις DDOS. Σε περίπτωση που ο server σας δεχτεί DDOS επίθεση, θα εφαρμοστούν μέτρα κατά την απόλυτη κρίση της Cosmos Call.
 
Χρήση Dedicated & Cloud Servers
H Cosmos Call δε φέρει καμία ευθύνη για περιπτώσεις διακοπής ή ανώμαλης λειτουργίας Dedicated / Cloud Server που οφείλονται σε ενέργειες εκτελεσμένες από τον πελάτη και αφορούν στις παρακάτω:
1. Μη συμβατό software ή application που τοποθετήθηκε στον server από τον πελάτη
2. Διακοπές, καθυστερήσεις ή δυσλειτουργίες του εσωτερικού δικτύου του πελάτη (internal network) που σχετίζονται με θέματα συνδεσιμότητας ή firewall configuration ή bandwidth overage
3. Υπερβολική χρήση των πόρων του server ή του Internet Feed του.
H Cosmos Call δεν ευθύνεται για κακή λειτουργία ή διακοπή του Dedicated / Cloud Server ως αιτία ακραίων περιπτώσεων που φεύγουν από τη λογική του φυσικού ελέγχου του Dedicated / Cloud Server από την εταιρεία. Ως τέτοιες περιπτώσεις ορίζονται οι εξής: Πόλεμος, σαμποτάζ, φωτιά, πλημμύρα, ακραία φυσικά φαινόμενα, επιθέσεις ιών, επιθέσεις DOS/ DDOS, επιθέσεις πάσης φύσεως που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του Bandwith, θέματα που αφορούν στους DNS.
Η Cosmos Call δε φέρει την υποχρέωση ούτε την ευθύνη για την τήρηση ή δημιουργία αντιγράφων (Backup) των δεδομένων που ανεβαίνουν στο server από τον πελάτη. Δεν ευθύνεται για τυχόν απώλεια, διαγραφή ή καταστροφή των δεδομένων αυτών καθώς ούτε και για το περιεχόμενο τους.
 
Την πλήρη ευθύνη για την εμπιστευτικότητα των κωδικών πρόσβασης στη διαχείριση του Dedicated / Cloud Server και τις πληροφορίες λογαριασμού χρήστη φέρει κατ’ αποκλειστικότητα ο πελάτης. Δεν ευθύνεται η Cosmos Call για τυχόν κακή διαχείριση, κατάχρηση , παραλείψεις ή χρεώσεις που αποτελούν προϊόντα υποκλοπής ή κακόβουλης χρήσης των κωδικών πρόσβασης στο server ή προέρχονται από συνδέσεις στο server μέσα από περιεχόμενα που έχουν αναρτηθεί, μεταδίδονται ή αποθηκεύονται στο server από τον πελάτη.
 
Το όριο στη χρήση του Internet Feed στους Cloud Servers είναι τα 10.0 Mbits/s εκτός αν ο πελάτης έχει προμηθευτεί dedicated internet feed (isolated network).
Το όριο στη χρήση του IOPS στους Cloud Servers είναι τα 200 IOPS / cloud server εκτός αν ο πελάτης έχει προμηθευτεί επιπλέον IOPS.
Με τον όρο πελάτης εννοείται o ιδιοκτήτης του server, οι εργαζόμενοι γι’ αυτόν, υπεργολάβοι καθώς και εξουσιοδοτημένοι χρήστες με κωδικούς πρόσβασης στον Dedicated Server.
Μαζική αποστολή emails για διαφημιστικούς λόγους – Spam Mails
H μαζική αποστολή emails για εμπορικούς λόγους με σκοπό τη διαφήμιση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την ελληνική νομοθεσία. Θεωρητικά η μαζική αποστολή emails για εμπορικούς λόγους (με σκοπό τη διαφήμιση) επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση που υπάρχει η συγκατάθεση του παραλήπτη να λαμβάνει ηλεκτρονικά μηνύματα από τη συγκεκριμένη διεύθυνση email του αποστολέα. Στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα παραπάνω και ληφθεί ειδοποίηση από το data center για αποστολή spam mail, τερματίζεται ο λογαριασμός φιλοξενίας χωρίς ουδεμία προειδοποίηση.
Χρήση SiteBuilder:
Η Cosmos Call, στα πλαίσια των παροχών προς όσους επιλέγουν τα εμπορικά προγράμματα φιλοξενίας της, έχει δώσει την ευκαιρία στους πελάτες της να χρησιμοποιούν εργαλείο ανάπτυξης ιστοσελίδων sitebuilder και να αξιοποιούν τις δυνατότητές του δωρεάν κατά το διάστημα που φιλοξενούνται στους servers της Cosmos Call.
- Η χρήση του είναι προαιρετική, και σε καμιά περίπτωση δεν εμποδίζεστε να αξιοποιήσετε άλλες τεχνολογικές δυνατότητες για να δημοσιεύσετε έναν ιστότοπο.
- Η χρήση του είναι δωρεάν αλλά περιορισμένη: και αφορά μόνον τους πελάτες των υπηρεσιών φιλοξενίας της Cosmos Call μόνον όσο χρόνο κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών.
 
Σε κάθε διαδικτυακό τόπο που έχει δημιουργηθεί με τη χρήση του, δημοσιεύεται αυτόματα στο υποσέλιδο μια μικρή καλαίσθητη αναφορά στο εργαλείο αυτό. Απαγορεύεται ρητά η αφαίρεση αυτής της αναφοράς. Αν παρατηρηθεί αφαίρεση της αναφοράς, ο συγκεκριμένος ιστοχώρος θα απενεργοποιηθεί χωρίς άλλη προειδοποίηση.
 
Γενικοί όροι χρήσης SHOP
Η υπηρεσία Cosmos Call, εφεξής προϊόν, προϋποθέτει την αποδοχή των Γενικών Όρων Χρήσης της Cosmos Call, εφεξής εταιρεία, ενώ υπόκειται και στους παρακάτω πρόσθετους όρους χρήσης:
1. Το προϊόν στην τελική του μορφή αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας κι οποτεδήποτε η εταιρεία κρίνει απαραίτητο μπορεί να τροποποιήσει, καταργήσει, αναβαθμίσει το προϊόν ή να προβεί σε τροποποιήσεις της τιμολογιακής του πολιτικής, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
2. Οι ιδιοκτήτες του προϊόντος κατανοούν κι αποδέχονται ότι πρόκειται για συνδρομητική υπηρεσία την οποία καλούνται να ανανεώνουν με την πάροδο του επιλεγμένου κύκλου χρέωσης εάν επιθυμούν τη διατήρηση του.
3. Οι ιδιοκτήτες του προϊόντος κατανοούν κι αποδέχονται τη υπηρεσία όπως παρέχεται από τη Cosmos Call, με τις διαβαθμίσεις και τους περιορισμούς του εκάστοτε πακέτου. Ενέργειες που αποσκοπούν στη μεταβολή των περιορισμών βάσει χαρακτηριστικών των πακέτων (όπως για παράδειγμα προσπάθειες εξωτερικής σύνδεσης στη βάση), έχουν ως αποτέλεσμα την απενεργοποίηση της υπηρεσίας.
4. Η συνδρομή συμπεριλαμβάνει τη διατήρηση διαχείρισης της πλατφόρμας του Eshop και του συνδεδεμένου λογαριασμού φιλοξενίας. Ο ιδιοκτήτης έχει πρόσβαση στο cPanel του Cosmos Call, μέσα από το οποίο διαθέτει τον έλεγχο των πόρων που καταναλώνει και της μνήμης που καταλαμβάνει στο δίσκο, ώστε οποτεδήποτε επιθυμεί να αιτηθεί αναβάθμιση του πακέτου του. Ο ιδιοκτήτης του eshop φέρει την απόλυτη ευθύνη για τη διαχείριση και κατανομή των πόρων που του διατίθενται και για τις επιπτώσεις αυτών.
5. Σε όλα τα πακέτα πλην αυτών που αφορούν σε ετήσιο κύκλο χρέωσης, ο χρήστης υποχρεούται να κατοχυρώσει νέο όνομα χώρου από την εταιρεία ή να χρησιμοποιήσει κάποιο υπάρχον. Με τον όρο free domain που αφορά σε προνόμιο των ετήσιων πακέτων του eshop εννοείται η δωρεάν καταχώρηση, για τα προβλεπόμενα έτη, νέου domain name οποιασδήποτε κατάληξης πλην .tv, κι όχι η μεταφορά, ανανέωση ή ανανέωση από μεταφορά.
6. Το προϊόν είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το λογαριασμό φιλοξενίας. Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης κατανοεί κι αποδέχεται ότι απαγορεύεται η χρήση του λογαριασμού φιλοξενίας για σκοπούς που δε σχετίζονται με τη λειτουργία του καταστήματος. Σε περίπτωση παραβίασης του παρόντος η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε απενεργοποίηση, ακόμα και κατάργηση του λογαριασμού χωρίς προειδοποίηση.
7. Η εταιρεία αποκλειστικά και μόνο είναι υπεύθυνη για τη διατήρηση αρχείων αντιγράφων του Cosmos Call και μόνο αυτή μπορεί να προβεί σε αποκατάσταση, οποτεδήποτε κριθεί αναγκαίο ή κατ’ εντολή του ιδιοκτήτη. Σε καμία περίπτωση, δε φέρει την υποχρέωση παράδοσης αρχείων αντιγράφων ή πρόσβασης σε υπηρεσίες PHPMyAdmin, Back up και File Manager.
8. Ο ιδιοκτήτης του Cosmos Call είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την ορθή λειτουργία του Cosmos Call και του λογαριασμού φιλοξενίας του. Σε περιπτώσεις παραβίασης ο ιδιοκτήτης οφείλει να ενημερώσει άμεσα την εταιρεία για τη διαφύλαξη των ισορροπιών του server. Οποιαδήποτε άρνηση συνεργασίας αντιμετωπίζεται κατά την κρίση της εταιρείας.
9. Ο ιδιοκτήτης δεν υπόκειται σε καμία δέσμευση διατήρησης της συνδρομής. Οποτεδήποτε επιθυμεί μπορεί να καταργήσει το λογαριασμό του, με ταυτόχρονη αποδοχή της κατάργησης του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Ληξιπρόθεσμες οφειλές οδηγούν αυτομάτως στην απενεργοποίηση του λογαριασμού. Η εταιρεία δε φέρει καμία υποχρέωση διατήρησης αντιγράφων ασφαλείας για απενεργοποιημένες συνδρομές.
 
Ασφάλεια
Για να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η Cosmos Call χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα. Με αυτή την τεχνολογία, κάθε στοιχείο που καταχωρείτε στο site μας κωδικοποιείται πριν βγει online και στην συνέχεια διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server.
Τέλος, προσωπική ασφάλεια αποτελεί το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του Cosmos Call. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να δοθεί το όνομα του χρήστη και το password. Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάσσετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.
Oλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Cosmos Call διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.
Η Cosmos Call αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία, είναι ασφαλείς και απόρρητες.
- Ασφάλεια
- Κρυπτογράφηση Κωδικοί Εισόδου (Username) & Ασφαλείας (Password)
- Απόρρητο Συναλλαγών Ασφάλεια
 
Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον πελάτη/συνδρομητή στη Cosmos Call είναι εμπιστευτικές και η Cosmos Call έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
Παραγγελίες
Διεκπεραίωση παραγγελιών – Πολιτική τιμών
Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων δεν είναι οι τελικές (δηλαδή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ). H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ευνόητο είναι ότι ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο αναγράφεται στους οικείους τιμοκαταλόγους γι’ αυτό το προϊόν ή την υπηρεσία κατά το χρόνο παραγγελίας. Ανεξόφλητοι λογαριασμοί οδηγούν σε αυτόματη απενεργοποίηση υπηρεσίας και η επανασύνδεση αυτής επιβαρύνεται με το κόστος των 19,95€ και δεν προβλέπεται επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που ακυρωθεί – τερματιστεί – απενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Επίσης η επανακατοχύρωση Ονόματος Χώρου .gr, .com.gr, .net.gr, .org.gr, .co.gr που βρίσκεται σε καραντίνα (Για τις πρώτες 15 ημέρες μετά την λήξη του ονόματος) επιβαρύνεται με επιπλέον 10€ (+ΦΠΑ). Για τα ονόματα χώρου .com, .net, .biz, .org, .info, η επιβάρυνση για την επανακατοχύρωση κατά την περίοδο καραντίνας είναι 29€ (+ΦΠΑ). Η επανακατοχύρωση Ονόματος Χώρου .eu που βρίσκεται σε κατάσταση «δέσμευσης» επιβαρύνεται με επιπλέον 99€ (+ΦΠΑ).
 
Dedicated Servers
Ο λογαριασμός θα πρέπει να εξοφλείται την προκαθορισμένη ημερομηνία και όχι αργότερα. Σε περίπτωση καθυστέρησης της εξόφλησης, το datacenter διακόπτει την πρόσβαση και χρεώνεστε με 49.00€ κόστος επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε άλλο τον server, υποχρεούστε να δηλώσετε την ακύρωση 1 μήνα πριν τη λήξη του κύκλου χρέωσης. Σε αντίθετη περίπτωση υποχρεούστε να καταβάλετε το αντίτιμο για τον επόμενο κύκλο χρέωσης. Οι Dedicated servers ακυρώνονται την τελευταία μέρα του προηγούμενου μήνα (30 ή 31) της ημερομηνίας επόμενης χρέωσης.
 
 
Παράδοση Προϊόντων / Υπηρεσιών
Η κατοχύρωση του ονόματος χώρου και η αγορά πακέτων hosting, γίνεται άμεσα με την εξόφληση της παραγγελίας. Ο πελάτης/χρήστης και/ή μελλοντικός ιδιοκτήτης των ονομάτων χώρου πρέπει να αναγνώσει, να κατανοήσει και να συμφωνήσει με τον Κανονισμό Διαχείρισης και Εκχώρισης Ονομάτων Χώρου με κατάληξη .gr και όλες τις τροποιήσεις αυτού. Ιδιαίτερα θα πρέπει να αναγνώσει το άρθρο 5 του κανονισμού που αναφέρεται στους λόγους απόρριψης μίας αίτησης καταχώρισης ονόματος χώρου.